20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Pozvánka

obrazok
Kde bolo tam bolo, bola raz jedna krajina… Bola tak ďaleko a dávno, že dnes už ani najstarší mudrci nepoznajú jej pravé meno. A práve v tejto krajine sa odohrá neuveriteľné dobrodružstvo, v ktorom obstoja len tí najchrabrejší, najsilnejší, najprefíkanejší a najobratnejší hrdinovia. Ak si myslíš, že patríš k nim a nechýba ti odvaha, rozhodni sa a staň sa súčasťou tajomného príbehu:

Pozor však, v tomto svete číha nepriateľ na každom kroku, mágia a alchýmia neustále miešajú karty osudu a každú chvíľu sa tu odohrávajú čím ďalej, tým tajomnejšie veci. Veď kto by sa chcel dostať do rúk srdcom dobrého, ale svojou nenaplnenou túžbou po moci opojeného kráľa Mečoseča. Ešteže krajinu navštívil spolok demokratov, vedených Fredom Pisoárom, ktorí snáď zjednajú nápravu režimu. Načo ale bude ich snaha ak sa mág Pichlavec v spojení so starými silami zla zmocní nitiek ovládajúcich osud. Nuž a aby toho ešte nebolo málo, do krajiny už niekoľko mesiacov prúdia početné skupinky dobrodruhov rôzneho druhu. Ktovie s akými úmyslami prichádzajú – chcú len v tieni stromov popíjať pivo alebo rabovať a znásilňovať ženy? ………..ooooch, bohovia, čo to len bude za strašná mela, dúfajme, že aspoň alchymisti sídliaci v severných horách dostanú rozum a namiešajú povestný nápoj zmierenia…

O tom ako to dopadne rozhodneš aj ty, ak sa zúčastníš tohtoročného DobroFantH- u v prostredí kúzelného Krásnohorského Podhradia. Príď si užiť neopakovateľný týždeň v spoločnosti rovnako zasnených “bláznov”, ktorí si život v rušnej civilizácii musia kompenzovať aspoň jedným týždňom v roku, plným zábavy a srandy.