20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Doslov

Dúfam, že ste všetci doma živí a zdraví, podarilo sa vám zmyť zo seba týždňové nánosy špiny, dospať prebdené noci a vysušiť premočené veci.

Praha dopadla prekvapivo vyrovnane a mne je ako organizátorovi veľmi ťažké posúdiť, kto vlastne získal moc nad metropolou Čiech.
Je pravda, že Jozef Zvy sa vrátil na svoj trón, no klan Ventrue získal politickú moc, ktorou ho držal v šachu a všetky rozhodnutia závisia od šerifa Františka Gehera. Toreádori boli potupne vyhnaný z mesta. Mesto je rozpoltené, keďže východný breh Vltavy ovládajú anarchisti z klanov Giovanni a Tzimisce, ktorých vedie Pavel Brejchal a Lajos IV. Významnou, aj keď nenápadnou silou je mladý člen klanu Tremere, ktorý hrá na dve strany a na vlnách chaosu sa mu podarilo dostať do čela kúzelníkov v meste. Ak bola situácia na začiatku záhadná, na konci je prinajmenšom rovnako zapletená a nejasná.

Ako organizátor som až na malé výnimky celkom spokojný, veľmi ma potešila úroveň hry a kostýmov mnohých hráčov. Ja som sa bavil výborne a utvrdilo ma to, že takéto akcie sa oplatí organizovať. Preto vás už teraz všetkých pozývam na jesenný LARP ako aj na budúcu letnú hru.

Jura alias Bragga