20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Info o Hre

Takže chlapci a dievčatá a milí LARPisti. Rozhodli sme sa nakoniec vyrukovať s pravdou na povrch a možno (dúfajme) vás aj potešiť. Pevne verím, že to nikoho nenaštve a podobne.

O čo ide?

Tak aby som začal nejak poporiadku…ide o Vampire LARP samozrejme. Konkrétne LARP podľa upravených Tommikových pravidiel. (úpravy síce nemalé, ale zato nijak zložité)

Prečo?

Lebo. Lebo sa nám zdalo, že je málo LARPov, lebo si to chceme vyskúšať, lebo chceme vyskúšať nové pravidlá, lebo sa nudíme, lebo vás chceme baviť, lebo máme radi Vampire…

Kde a kedy?

8.4.2006 najskôr Bankov

Kto to má na svedomí?

To vás asi zaujíma najviac čo? Tak ja vám to prezradím. Všetko to chce spáchať tvorivý tým v zložení Bobor, Shadowman, Vilko a Zefon (zoradení podľa abecedy). Konkrétne pravidlá hlavne Viko a Shadowman a questy hlavne Bobor a Zefon.
Takže tak….

Prečo vám to vlastne oznamujeme?

Lebo sa chceme vychvaľovať….nee robím si samozrejme srandu. Ide tu hlavne o to, že po sporných udalostiach posledných LARPov sa mi zdá, že sa medzi Vampiristami utvorili také nejaké dva protichodné tábory a podľa mňa je to škoda. Chceme urobiť akciu, na ktorej by sa mohli vpohode zúčastniť obidve strany, bez toho aby sa navzájom zhadzovali a nadávali si na zlú organizáciu (pravdu povediac keď tam budú pravdepodobne to zvýši napätie na hre, len dúfam, že nebude treba volať sanitku).
Takže vás chcem poprosiť, že ak máte záujem sa na tejto akcii zúčastniť (to znamená nie dátumovo, ale ak nemáte morálne výhrady, osobné výhrady atď) tak hlasujte že by ste eventuálne prišli keď budete môcť. Inak hlasujte opačne.
Dik

Omeny v pravidlách?

Základné zmeny budú v boji postáv (tým pádom aj veľmi veľmi mierne upravené disciplíny) a v tvorbe postáv. Čo sa týka boja, nechajte sa prekvapiť. K tvorbe postáv môžem prezradiť len toľko, že bude oveľa viac mortalov, ale už to nebudú len také slabučké čajiky (budú sa môcť hrde nazývať čajom). Na kontrole Bugov pracujú vyhlásení odborníci…

Takže tak, teším sa na vaše odpovede.

Vaši Zefon, Vilko, Shadowman a Bobor