20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Hra bohov 3.0.

Hrdinný barbar Jlarmar (hobbit) prechádza spolu so svojou skupinkou temným močiarom. Na cestu im svieti len mesiac a hviezdy. Obklopení jedovatými výparmi a mámením bludičiek sa musia plne sústrediť, aby nezišli z cesty a ich dobrodružstvo neuzrelo skorého konca. Postupujú pomaly a opatrne.

ZNENADAJKY z lesa priletí šíp a zasiahne stopára družiny Gustava (hraničiar ork) priamo do srdca. Na mieste padne mŕtvy. Jlarmar okamžite zorganizuje skupinku a postavia sa do obranného kruhu.

Niekde okolo nich je začuť dopad kocky na hraciu plochu a zašuchotanie kariet.

Realita sa pohla, zakrútila, zmenila.

ZNENAZDAJKY sa nič nestalo. Jlarmar so svojou družinkou úspešne prešiel močiarom. Šťastní, že to všetci prežili sa utáborili na čistinke v lese.

Na hore olymp, v oblakoch, v podsvätí či v inej reprezentácii toho miesta v inej realite si bohyňa Ikrít potiahne kartu z balíčka. Dierou v oblakoc/odrazom v kotli/v magickom zrkadle vidieť družinku, ktorá táborí na čistinke v lese. Na stole leží kôpka kariet a okolo stola sedí niekoľko postáv. Bohovia. Posledné karty na vrchu balíčka sú “smrť” a “život”.

Popis:
Hra bohov je zábavný mini-larp spojený s improvizovaným RolePlay workshopom. Hrajú ju dve skupiny hráčov. Dobrodruhovia sú postavičky, ktoré sa plahočia po sväte a nevedomky sú ovládaní bohmi, ktorí s nimi hrajú svoju vlastnú hru. Prečo? Lebo sa nudia? Alebo tým niećo sledujú? To je vlastne jedno, oni dôvod nepotrebujú.
Druhá skupinka hráčov sú bohovia hrajúci hru.

Hra sa bude odohrávať buď vo štvrtok poobede, alebo v piatok doobeda, podľa záujmu hráčov.

Poznámka:
Hru môžu hrať aj hráči, ktorí už nejaký beh absolovovali.