20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Pozvánka

obrazok
Je to už viac ako 25 rokov, čo záhadné udalosti okolo červeného škorpióna skončili. Magický amulet Červeného škorpióna sa v histórii krajiny zjavil už po tretí raz, aby pomohol vyriešiť udalosti kráľovstva, a následne zmizol nevedno kam. Zatiaľ čo Kráľ Mečoseč zasadol po korunovácii na trón, Alfréd Pisoár z krajiny ušiel. Podivný kláštor bohyne Atlei bol zničený a arcimág Pichľavec zahynul pri práci na svojom záhadnom stroji, ktorý ho vraj vystrelil ku hviezdam.

Alebo to tak naozaj nebolo? To si už dnes nikto nepamätá. Všetci hlavní aktéri sú už mŕtvi. Alebo nie? Alfréda Pisoára si na jeho misionárskej ceste ku kmeňom domorodých orkov na severe nejaká potvora splietla s večerou. Pospolitý ľud si rozobral stavebný materiál zo zničeného kláštora a teraz už po ňom nieje ani pamiatky. Čo nezničil požiar, zničil postup civilizácie. Pichľavec zmizol medzi hviezdy na oblohe, pri výbuchu záhadného stroja, ktorý sám postavil na univerzite a Mauric sa stratil ešte pred korunováciou Mečoseča.

Ale kde je vlastne amulet Červeného škorpióna? Získal ho Mečoseč a s jeho pomocou vládne? To by vysvetľovalo prečo ho ľud tak miluje. Alebo ho Pisoár odniesol k orkom? Veď donedávna boli považované za divoké kmene, ktoré nie sú schopné spolu bojovať. Stratil sa v ruinách kláštora? Ale to by znamenalo, že ho niekto našiel, alebo je tam stále zakopaný. Povráva sa, že ho mal Mauric tesne predtým, ako zmizol, ale čo je na tom pravdy, to nik nevie. Niektoré klebety dokonca hovoria, že amulet bol zničený spolu s Pichľavcom pri jeho záhadnom experimente na Magickej univerzite.

Čo je pravda? Kde je najsilnejší artefakt kráľovstva? Ako dopadne prebiehajúca vojna? Keď to chceš zistiť, príď na DobroFantH. Staň sa súčasťou príbehu, zmeň osud kráľovstva a zapíš príbehy fantázie podľa tvojích predstáv.