20.3.2022 / 16:25
7.3.2022 / 11:14
14.9.2021 / 8:11
2.3.2020 / 10:49
Previous Occupants

Previous Occupants

Príbeh:

Leží na posteli. Objíma ju, kým pokojne odpočíva na jeho hrudi, cíti jej jemné oddychovanie. Zhliada na jej krk a ramená. Možno keby sa zrazu zobudila, zbadala by akýsi čudný lesk v jeho očiach. Zbadala by, že spôsob, akým sa na ňu pozerá, je iný. Taký, akým sa mäsiar pozerá na čerstvý kus vo svojom bitúnku…

Je to akoby bol mimo svojho tela a pozeral sa sám na seba. Na svoje vlastné ruky, ako sa pomaly hýbu a iste nadobúdajú tvar zveráku okolo jej krku. Zdesený zakričí, ako len dokáže, no bezvýsledne. Ona sa len letmo dotkne jeho ruky, oči stále zatvorené. Chce ju zachrániť, pustiť ju. Odísť od nej. Bodaj by mohol. Jeho ruka ale už nie je jeho. Chce si pozrieť do očí. Nespoznáva sa v nich.

Info:
Previous Occupants sú jeepformovou hrou o duchoch a o zmene v ľuďoch. Hráči budú paralelne odohrávať dve príbehové línie. Jedna je o mladej láske plnej vzájomnej dôvery, zatiaľčo druhá o horkom manželstve, z ktorého sa dôvera už úplne vytratila a končí sa tým najhorším.

Druhá časť hry je však úplne v rukách hráčov. Duchovia minulosti útočia na prítomnosť a život je tým, čo je v stávke…

Hra je pre tých z vás, ktorí majú záľubu v intenzívnej dráme a neboja sa hry “na telo”. Pre tých, ktorí si užívajú slobodu v načrtnutých príbehoch, no nemajú zábrany vybúriť sa v daných obmedzeniach. Myslíte si, že ľudia sú desivejší ako duchovia. A ste pripravení stať sa týmito ľuďmi.

Určené pre 2 mužov a 2 ženy.

Ďalšie info: http://rpgforum.cz/anotace/previous-occupants

Organizátor: Andros